Nieuw! Heki Realistic Laub

Heki Realistic Laub 15151
Heki 15151 – Mittelgrün
Heki Realistic Laub 15155
Heki 15155 – Oliv

In 2020 is Heki met een 2e nieuwe productlijn gekomen, Heki Realistic Laub. Het gaat om loof dat als losse vlokken verkocht wordt. Ze zijn per direct verkrijgbaar in 6 natuurlijke kleuren!

Wat is er nieuw?

Deze producten lijken lijken wellicht op de bekende micro turf producten, echter qua vorm zijn ze anders. Deze nieuwe productlijn heeft een bladstructuur waardoor het daadwerkelijk op bladeren lijkt. De bekende turf producten van Heki en Woodland Scenics hebben een uniforme “ronde” structuur.

Heki Realistic Laub producten:

Op het moment van uitkomen ziet het productgamma er als volgt uit:

  • Heki 15150 – Hellgrün (lichtgroen)
  • Heki 15151 – Mittelgrün (groen)
  • Heki 15152 – Maigrün (zomer groen)
  • Heki 15153 – Dunkelgrün (donkergroen)
  • Heki 15154 – Braun (bruin)
  • Heki 15155 – Realistic Oliv (olijfgroen)

Met deze 6 verschillende kleuren staat er alvast een goed assortiment waarmee bijna elk jaargetijde nagebootst kan worden.

Gebruik

Het materiaal is vooral geschikt om uit te strooien over struiken, gras of bomen.

Voor het beste resultaat is het gebruik van 2 of meer kleuren aan te raden. Een blik buiten in de natuur laat ook zelden 1 uniforme kleur zien!

Daarnaast is het goed te combineren met de Heki BlatterFlor producten. Gebruik een aanvullende kleur, bijvoorbeeld een tint lichter of donkerder, om nog meer realiteit in het landschap aan te brengen.

Het opbrengen gaat gemakkelijk met de vinger of een zeefje of een spuitflacon, maak tussen het gebruik door uw vinger even schoon van lijmresten. Hierdoor is het verwerken een stuk makkelijker!

Tip: Goed te lijmen met een spuitlijm en af te sluiten met een vernis (Vallejo 28531 matt varnish)

Waar in de webshop zijn de Heki Realistic Laub producten te vinden?

De artikelen zijn uiteraard ook via de webshop te bestellen. Klik op deze link om direct bij de producten terecht te komen. Meer artikelen van Heki bekijken? Dan kom je via deze link op de overzichtspagina.