The Chopper II is weer leverbaar via de webshop!

Lange tijd is het slecht leverbaar geweest, maar nu is The Chopper II weer goed leverbaar in Nederland. Voor iedereen die regelmatig met hout en styreen werkt is het een fijn stuk gereedschap. Zo goed als onverwoestbaar (alles kan kapot) en daarom een uitstekende investering om nog jaren plezier van te hebben.

Wat krijg je als je de Chopper II koopt

Voor velen een welbekend stuk gereedschap, en in vele tijdschriften en blogs aangeprezen. The Chopper II is een ideaal stuk gereedschap om hout en styreen mee in te korten. Naast een rechte snede kan middels hulpstukken ook bijvoorbeeld een hoek van 45 graden worden gesneden.

In de doos zitten de volgende artikelen

  • 1 aluminium bodem met hendel
  • Een mesje om direct aan de slag te kunnen
  • Hulpmiddelen om 30, 45, 60 en 90 graden de snijden
  • Een snijmat die te vervangen is

Wat kan het?

Zoals al aangegeven kun je hout en styreen snijden met dit apparaat. Denk bijvoorbeeld aan de profielen van Evergreen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een styreen strip in dezelfde stukken te snijden, gebruik hiervoor de aanslag die bijgeleverd is.

Naast styreen is het bijvoorbeeld ook mogelijk om (balsa)hout te verwerken. Alles werkt hetzelfde, maar afhankelijk van het product gaat het mesje langer / minder lang mee.

Gebruik van The Chopper II

Ondanks dat de Chopper 2 heel stevig is doordat het grotendeels van aluminium is zijn er wel een aantal zaken om op te letten.

  • Werk met scherpe mesjes, hierdoor hoef je minder kracht uit te oefenen om bijvoorbeeld door plastic heen te snijden
  • Gebruik het apparaat voornamelijk voor hout en plastic / kunststof / styreen

Vervangende mesjes

Uiteraard gaan wij ook de vervangende mesjes leveren, we zijn nog op zoek naar geschikte en betaalbare exemplaren.

Waar kan ik de producten vinden op de website?

Uiteraard hebben we dit fantastische stuk gereedschap ook aan de webshop toegevoegd. Benieuwd? Op deze pagina is de Chopper terug te vinden. .