Vallejo Model Color, nu ook online te bestellen.

We hebben de Vallejo Model Color producten toegevoegd aan de webshop. Op dit moment bestaat het productgamma uit maar liefst 198 verschillende kleuren. Het zijn allemaal verven op waterbasis, beter bekend als acrylverf.

Het assortiment Model Color verven:

In totaal zijn er 198 verschillende kleuren beschikbaar die onderverdeeld zijn in 9 overkoepelende kleuren. Deze verschillende kleuren zijn hieronder opgesomd en achter de kleur staat het aantal kleurtinten dat er binnen de productlijn van Vallejo Model Color beschikbaar is.

  • Blauw: 28
  • Bruin: 44
  • Fluorescerend: 5
  • Geel: 13
  • Groen: 39
  • Metallic: 7
  • Rood: 28
  • Wit: 13
  • Zwart / Grijs: 28

Hoe breng ik Model Color verf aan?

De Vallejo Model Color verf is op waterbasis en droogt daardoor snel. De verf is het beste aan te brengen met een kwast of een penseel.

De verf is geschikt om om verschillende soorten ondergrond aan te brengen. Bijvoorbeeld resin, plastic, staal en witmetaal. Echter, vele andere ondergronden zijn ook mogelijk na het aanbrengen van een primer.

De kwasten en penselen die gebruikt zijn voor het aanbrengen van de verf kunnen gemakkelijk met water schoongemaakt worden.

Op de website van Vallejo zijn een aantal stap voor stap beschrijving te vinden. Deze beschrijvingen laten zien hoe je de verschillende producten aan kunt brengen en daarmee het beste resultaat haalt.

Het totaal overzicht met alle Vallejo handleidingen kunt u hier vinden! Hier zijn bijvoorbeeld handleidingen te vinden waar het gebruik van Model Air verven uitgelegd wordt.

Kan ik de verf ook in mijn airbrush gebruiken?

Kort maar krachtig: Ja. De Vallejo Model Color verf is ook te gebruiken in de airbrush, echter niet kant en klaar zoals de Model Air producten wel zijn. Hoe zorg je er dan wel voor dat je het kunt spuiten? Hiervoor moet je de Airbrush Thinner van Vallejo gebruiken. In de Youtube Tutorial van Vallejo door José Brito is te zien hoe dit in de praktijk werkt.

Airbrushen met Vallejo Model Color

Waar kan ik de verf vinden op de website?

Via deze link komt u snel bij de categoriepagina terecht waarin u alle verschillende kleuren Vallejo Model Color verf in 1 overzicht kunt zien. Wilt u alle productcategorieën van Vallejo zien die wij in ons assortiment hebben? Dan kunt u die gemakkelijk via deze link vinden: Vallejo overzicht