Heki Realistic Flor te bestellen in de webshop

Heki Realistic Flor 15102
Heki Realistic Flor 15105

In 2020 is Heki met een nieuwe productlijn gekomen, Heki Realistic Flor. Deze matjes zijn er in het welbekende Heki formaat van 14x28cm. Ze zijn per direct verkrijgbaar in 6 natuurlijke kleuren!

Wat is er nieuw?

Deze producten lijken om de reeds bekende productenlijnen Heki Flor en Heki Micro Flor. Het grote verschil is de nieuwe bladstructuur van het materiaal. Met deze grasmatten zet Heki een mooie stap vooruit in het realisme van hun scenery producten.

Productlijn

Op het moment van uitkomen ziet het productgamma er als volgt uit:

  • Heki 15100 – Hellgrün (lichtgroen)
  • Heki 15101 – Mittelgrün (groen)
  • Heki 15102 – Maigrün (zomer groen)
  • Heki 15103 – Dunkelgrün (donkergroen)
  • Heki 15104 – Braun (bruin)
  • Heki 15105 – Oliv (olijfgroen)

Gebruik

Het materiaal laat zich goed scheuren en knippen, hierdoor is het te gebruiken als bijvoorbeeld loof op loofbomen, struiken of klimop tegen muren en huizen.

Voor het beste resultaat is het gebruik van 2 of meer kleuren aan te raden. Een blik buiten in de natuur laat ook zelden 1 uniforme kleur zien!

Daarnaast is het goed te combineren met de Heki MikroFlor producten. Gebruik een aanvullende kleur, bijvoorbeeld een tint lichter of donkerder, om nog meer realiteit in het landschap aan te brengen.

Het opbrengen gaat gemakkelijk met de vinger of een pincet, maak tussen het gebruik door uw vinger of pincet even schoon van lijmresten. Hierdoor is het verwerken een stuk makkelijker

Tip: Goed te lijmen met een lijm als Tesa Alleskleber

Waar in de webshop zijn de Heki Realistic Flor producten te vinden?

De artikelen zijn uiteraard ook via de webshop te bestellen. Klik op deze link om direct bij de producten terecht te komen. Meer artikelen van Heki bekijken? Dan kom je via deze link op de overzichtspagina.