Verzenden & Retourneren

Met welke maatschappij verzenden wij?

Voor het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van PostNL.

Naar welke landen verzenden wij:

Bestellingen via de webshop versturen wij naar Nederland en België, wilt u dat wij de order naar een ander land versturen? Neem dan contact met ons op!

Welke kosten rekenen wij?

Wij hanteren alleen verzendkosten, boven een minimumbedrag is de bestelling verzendkostenvrij, of zoals sommigen zeggen: Franco geleverd.

  • Nederland: Voor verzending rekenen wij €4,95 verzendkosten tot een orderbedrag van €100. Boven de €100 leveren wij uw bestelling verzendkostenvrij.
  • België: Voor verzending rekenen wij €8,50 tot een orderbedrag van €150. Boven de €150 leveren wij uw bestelling verzendkostenvrij.

Welke verzendmethodes bieden wij aan?

Op dit moment bieden wij 2 manieren aan om uw bestelling te ontvangen, namelijk:

  • Pickup point: Haal uw bestelling af bij één van de vele PostNL pickup points. Denk hierbij aan supermarkten of bouwmarkten bij u in de buurt.
  • Huisadres: Ontvangt u de bestelling toch liever thuis? Geen probleem!

Verzenden binnen 1-2 werkdagen:

Bij Locdepot doen we er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Wij begrijpen als geen ander dat u uw zorgvuldig uitgekozen producten direct in huis wilt hebben zodat u ermee aan de slag kunt. Echter het komt voor dat de bestelde order niet dezelfde dag nog verzonden kan worden. Wij streven ernaar de bestellingen binnen 1-2 werkdagen naar u te verzenden. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt u van ons een bestelbevestiging, en indien mogelijk de Track & Trace code om de zending met te volgen!

Toch niet op voorraad:

Het komt soms voor dat we verkeerd geteld hebben, ontzettend vervelend. In dat geval nemen we contact met u op en zoeken we naar een oplossing. Denk hierbij aan een alternatief product, of het crediteren van het artikel dat ontbreekt.

In de meeste gevallen zullen we de voorradige artikelen alvast afsturen zodat u aan de slag kunt!

Niet tevreden met de bestelling, en overgaan tot retourneren:

Wij doen ons best om een uitgebreid en hoogwaardig assortiment te voeren. Echter, het kan natuurlijk voorkomen dat u niet tevreden bent over het product. Neem dan contact met ons op, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ruilen tegen een ander product.

Wilt u toch liever het gekochte product retour doen? U kunt het bestelde product in ongeopende verpakking binnen 14 dagen retourneren, de verzendkosten zijn voor rekening van de koper.