Leveringsvoorwaarden

Levertijden
Locdepot.nl streeft ernaar om uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen af te leveren, mits de door u bestelde artikelen op voorraad zijn en op werkdagen besteld. Indien één of meer van de door u bestelde artikelen niet uit voorraad leverbaar zijn informeren wij u over de te verwachten levertermijn. U heeft dan de keuze voor levering in een keer of voor deelleveringen. In het laatste geval zoeken we altijd samen naar een oplossing.

Prijzen
Indien er een prijs van €0,00 wordt aangegeven op de website, betekent dit dat de prijs nog niet bekend is. Deze artikelen worden dus niet gratis verstrekt. Prijzen zijn uitdrukkelijk onder voorbehoud!

Bijdrage in de verzendkosten
Verzendkosten via PostNL binnen Nederland bedragen €4,95. Bestellingen boven de €100,- zijn zonder verzendkosten. Dit geldt ook voor naleveringen. Alle kosten die te maken hebben met verpakken van de goederen en de administratie nemen wij voor onze rekening.

Verzending naar België is ook mogelijk, en de kosten hiervoor bedragen €8,50 euro. Bestellingen boven de €150,- zijn zonder verzendkosten. Voor levering in België maken wij gebruik van PostNL. 

Locdepot.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de verzendprestaties van PostNL. U kunt uw bestelling desgewenst laten verzekeren (tot €500,- kosten €1,50) of aangetekend (kosten €8,95) versturen. Deze meerkosten zijn voor de koper. Geef dit aan bij “opmerkingen” in de bestelprocedure.

Retourrecht
Bij Locdepot.nl besteden wij maximale zorg aan de uitlevering van uw bestelling. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn dan kunt u de artikelen retour zenden, in originele onbeschadigde verpakking binnen 14 dagen, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur en vermelding van de reden van retourzending. De kosten van het retourneren zijn geheel voor uw rekening. Zorgt u wel voor een kwitantiebont voor de verzending van uw goederen. Uitgesloten van het retourrecht zijn bestellingen waarbij op uw uitdrukkelijk verzoek wijzigingen in de materialen zijn aangebracht, denk hierbij aan ombouw, maatwerk ed.

Mogelijkheden voor toezending en betaling
Tijdens het bestelproces krijgt u de keuze hoe u de goederen wilt ontvangen. Als u goederen thuisgestuurd wilt krijgen kan dat via vooruitbetaling of met iDEAL. Deze betaalmethode, ontwikkeld door een samenwerking van ABN/AMRO, ING/Postbank en Rabobank, is snel en veilig.